• Vandaag besteld binnen 2 werkdagen in huis.
  • Vanaf 50 EUR gratis verzending
  • Alle betaalmogelijkheden

Teenage Ninja Mutant Turtles

Gepubliceerd op 20 februari 2019 om 08:03

Ik ga het vandaag hebben over nostalgie van speelgoed en cartoons. Het gaat namelijk over Teenage Ninja Mutant Turtles, wie kent dit nu niet nog van vroeger? Deze 4 superhelden zijn onstaan in 1984 door Kevin Eastman en Peter Laird. De Ninja turtles zijn genoemd naar bekende schilder van vroeger, namelijk

Leonardo de blauwe turtle met katana's

Donatello de paarse turtle met een staf

Raphael de rode turtle met Sais

Michelangelo de oranje turtle nunchaku's.

Eerst was het een strip/comic book hierna is er een tekenfilm serie over gekomen, voor het eerst in 1987. Ik was toen 3 jaar dus ik heb dit veel later op tv gekeken en was hier grote fan van zoals zoveel onder jullie denk ik. Denk dat veel kinderen of ouders van nu graag vroeger een turtle waren geweest helaas is dit niet mogelijk. Na het grote succes zijn hier natuurlijk films over uitgebracht eerst in  1990, 1991, 1993. Hierna is er nog niet zo lang geleden een reboot van geweest in 2014, 2016. 

Door heel het succes is hier veel speelgoed over uitgebracht zoals je kan zien in de webshop bij categorie speelgoed. Het meest recente speelgoed is van Toystate. Zoals roadrippers combat trucks, mini ooze thumper. Deze zijn kwalitatieve auto's voor kinderen of voor de ouders die terug naar de tijd van vroeger willen. Het mooie aan dit speelgoed is het is niet te duur want je krijgt kwaliteit in de plaats, maakt mooi duidelijk geluid met goede lichtjes. Mijn eigen kinderen spelen hier nog altijd bij, gaat gewoon niet stuk. 

Er is dan ook nog de auto's van de turtles onder de naam Half-Shell Formers ook uitgebracht door Toystate met roadrippers, deze kan je combineren tot iets groter in de trend van transformers. 

Nu zijn er ook grote versies uitgebracht door Toystate genaamd Battle Drive met Leonardo en Raph's Ooze Booster. Deze zijn iets duurder omdat ze groter zijn, maar leveren zeker dezelfde kwaliteit. Dit is zeker iets voor de ouders onder ons want deze grotere versies geven wel een nostaligisch gevoel.

Als laatste is er nog een Turtle auto uitgebracht door Nikko op afstandsbediening, deze is een prachtige mooie auto die ja echt waar over land, water en sneeuw kan genaamd VaporOozer RC.

Dit was dan een kleine inleiding in de wondere wereld van Teenage Ninja Mutant Turtles.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.