• Vandaag besteld binnen 2 werkdagen in huis.
  • Vanaf 50 EUR gratis verzending
  • Alle betaalmogelijkheden

Puzzels voor kinderen

Gepubliceerd op 12 april 2019 om 13:37

Dag ouder, tante, neef, nicht, broer, zus, grootouder,...

Zoeken jullie ook soms een goede puzzel maar je weet niet goed wat je moet kopen voor de kinderen? Hoeveel stuks? Welke soort? Dat is zeer begrijpelijk, het is niet altijd gemakkelijk om een goede puzzel te vinden want we verschillen allemaal van smaak, ook onze kinderen. Voor dat we beginnen zal ik eventjes uitleggen dat je educatieve puzzels hebt van haba, of gewoon leuke puzzels van disney, dino's, katten, dieren,... voor iedereen wat wils. 

Ik zal nu eventjes de puzzels van haba bespreken voor vandaag. Deze lenen zich heel goed voor kinderen in het algemeen maar hebben ook een educatieve functie voor de kinderen. Wat is nu beter als iets leuk doen met jouw kind terwijl het iets bijleert. Zoals deze puzzel van Europa.

De puzzel bestaat uit grote stukken wat het nog eens extra leuk maakt, maar al puzzelend leert jouw kind de landen van Europa kennen, of het leert hoe het eruit ziet en waar welke steden liggen. 

Jullie zullen je wel afvragen of dit goede kwaliteit is? De puzzels zijn zeer stevig, gaan niet kapot, harder als andere puzzels. Prijs is een beetje meer maar het gaat ook langer mee.

Dit was het dan voor vandaag hopelijk hebben jullie iets aan deze blogpost. Indien vragen stel ze gerust!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.