• Vandaag besteld binnen 2 werkdagen in huis.
  • Vanaf 50 EUR gratis verzending
  • Alle betaalmogelijkheden

Kinderen en warm weer wat speel je dan?

Gepubliceerd op 21 juni 2019 om 15:41

Kinderen en warm weer wat speel je dan?

Het is weer veel te warm buiten, ik spreek hier dan over +25-30 graden of meer. Nu dit is dan geen weer om in de vlakker zon te spelen buiten met kinderen en volwassenen, veel te warm en gevaarlijk. Nu is de vraag wat kun je dan doen met je kinderen als het zo weer is. Er zijn naar mijn mening hier verschillende opties voor om te doen. Binnen spelen,,bos met veel schaduw opzoeken, vroeg in de ochtend en laat in de avond buiten spelen. 

In het bos spelen bij warm weer

Als er in de buurt een bos is met warm weer ga hier zeker naartoe, zeker als er veel bomen zijn. Het bos is veel koeler zeker als het veel te warm is. Maak een leuke boswandeling met de kinderen, hoeft niet te ver zijn. Ze zullen dit zeker leuk vinden om te doen goed koel, nog in het bos ook! Hier maak je elk kind blij mee. Tip! Neem picknick mee, veel water en een leuk gezelschapsspel voor te spelen zoals Haba Berenhonger voor de kleine kindjes of voor de grotere Haba Onze Seizoenen zo leren de kinderen nog iets bij. Eventueel voor de oudere kinderen zoals 8 jaar en ouder is dit ook een leuke en zeker niet te groot White Goblin Games Pocket Spel Claim. Vergeet vooral niet te genieten van het bos bij warm weer zeker aan te raden. Voor wie geen auto heeft probeer het openbaar vervoer, sommige bossen zijn hierbij goed bereikbaar. Tip! vertrek zo vroeg mogelijk indien mogelijk.

 

Binnen spelen bij warm weer

Nu als je niet naar een bos kan gaan of het is al te warm is er nog altijd de mogelijkheid om binnen te spelen. Als je niet weet wat je kan doen binnen, je kan altijd een film kijken, kamp bouwen, of je speelt een gezelschapsspel voor kinderen natuurlijk. Deze zijn zeker binnen aan te raden Haba Lotto voor de allerkleinsten zeer leuk en duurt zeker niet te lang, voor de iets grotere kinderen dus kleuters is dit zeker een goede keuze Whitegoblingames Muisgeflipt een leuk spannend kaartspel, indien je al kinderen hebt die naar de lagere school gaan is dit ook aan te raden White Goblin Games 10 minuten Kraak. Vergeet niet geniet ervan!

Buiten spelen bij warm weer

Als het veel te warm is buiten kan je altijd buiten speel maar dan vroeg in de ochtend en laat in de avond. Vroeg is het goed koel nog, dus laat de kinderen maar spelen en als het te warm is ga naar binnen en rust uit of speel een spel. In de avond nog vlug eventjes buiten spelen voor het slapen gaan of nog een leuk spel spelen zoals Haba Glibber-Gebibber altijd leuk en spannend bij de valavond. Heb je wat schaduw buiten, doe een leuke picknick, met lekkere gekoelde drank en eten. Jullie kinderen zullen u dankbaar zijn.

 

Vind je geen keuze tussen de spellen kijk eens hier voor meer keuze en informatie Gezelschapsspellen voor kinderen

 

Tips

-maak een puzzel

-zet een zwembad buiten

-zorg voor schaduw

-drink voldoende

-speel en werk niet in de vlakker zon

-neem op tijd rust

-maak plezier

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.