• Vandaag besteld binnen 2 werkdagen in huis.
  • Vanaf 50 EUR gratis verzending
  • Alle betaalmogelijkheden

De Sint komt welke cadeaus?

Gepubliceerd op 19 november 2019 om 12:29

De Sint komt in het land, welke cadeaus koop ik dan voor mijn kind?

Om een cadeau te kiezen voor een kind kijk je best eerst naar de leeftijd van het kind. Als ik kijk naar mijn eigen kinderen heb je pas een gedacht als ze ongeveer 3 jaar zijn, voor 3 jaar is het al moeilijker om een cadeau te kiezen. Indien je toch voor een kind van 2 jaar iets wilt geven van de Sint kan ik u dit aanraden: Haba Lotto of Haba Berenhonger, dit zijn spelletjes speciaal ontwikkeld voor kinderen van 2 jaar. Daarmee wil ik zeggen dat deze zeker niet te lang duren qua speeltijd. Bijvoorbeeld bij Haba Berenhonger is het de bedoeling dat je de beer eten geeft, met als voordeel dat als jou kindje een moeilijke eter is het zo al spelend leert eten.

Cadeaus vanaf 3 jaar en ouder

Als jou kindje 3 jaar of ouder is heb je veel meer keus om een cadeau van de Sint te kiezen. Ik raad zeker zowel voor jongens als meisjes Gezelschapsspellen voor kinderen aan, hier heb je ruime keuze tussen de verschillende spellen en leeftijden zowel voor jongens als meisjes. Ik zie zelf bij mijn kinderen (2 jongens 3 en 5 jaar) dat ze dolgraag spelletjes van Haba spelen,. Deze spellen hebben als voordeel dat ze zeer duurzaam zijn, goede kwaliteit en toch een tijdje meegaan. Speelt jou kindje liever met auto's of lego kan je altijd hier eens kijken Speelgoed, hier staan zowel auto's als lego. Nu ik vind dat deze 2 altijd goed zijn, nu eerlijk gezegd Lego gaat langer mee want dit kan je spelen tot +99 jaar.

Cadeaus vanaf 6 jaar

Voor de kinderen ouder als 6 jaar heb ik zeker ook heel leuke spellen. Ik raad zeker Haba Helden van Kaskaria aan, dit is een groter spel waar je ridder speelt. Ik ben ervan overtuigd dat bijna elke kind graag een ridder wilt zijn, indien je liever een superheld speelt is er altijd Haba Rhino Hero Supper Battle dit is ook een leuk groot spel met superhelden. Als je liever leuke kaartspelletjes hebt met helden of mooie figuren raad ik deze aan White Goblin Games Crimson Crush

Cadeaus vanaf 8 jaar en ouder

Als je al wat oudere kinderen hebt die graag eens een gezelschapsspelletje spelen raad ik deze zeker aan. Zoals White Goblin Games Claim 2 of White Goblin Games Crimson Crush of als je als ouder ook graag meespeelt met uw kinderen heb ik zeker deze als aanrader: White Goblin Games Het Verboden Eiland zeker ook een leek spel waarmee je samen tegen het bord speelt.

Cadeaus voor iedereen

Als je niet goed weet wat je moet kopen of geven aan de kinderen of kleinkinderen, raad ik altijd een puzzel aan. Naar mijn ervaring vinden kinderen puzzel altijd leuk, een uitdaging. Je kan het assortiment hier terug vinden van de puzzels Puzzels voor kinderen

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.