• Vandaag besteld binnen 2 werkdagen in huis.
  • Vanaf 50 EUR gratis verzending
  • Alle betaalmogelijkheden

Spellen spelen met kinderen

Gepubliceerd op 27 oktober 2020 om 10:04

Spellen spelen met kinderen

Spellen spelen met kinderen, leuk voor de een een opgave voor de ander. Kinderen spelen graag gezelschapsspellen, of gewoon spellen in het huis of buiten. Dit vinden ze allemaal heel leuk, ze leren hier ook veel uit wat belangrijk is voor hun verdere ontwikkeling naar mijn mening. Het leren van verliezen in een spel of bescheiden winnen.

Voor je een gezelschapsspel speelt met het kind, is het belangrijk het kind zelf het spel te laten uitkiezen dat het zelf leuk vind, want tenslotte het gaat niet om jij die het leuk vind maar het kind zelf. Als de kinderen te nerveus zijn, te moe raad ik aan om het voorlopig uit te stellen want hierbij kan het kind niet goed spelen of stopt het spel als je aan het spelen bent met het kind naar mijn mening.

Als je het spel begint te spelen, leg altijd te regels goed uit. Ik vind dat je het best de regels al spelend leert doorheen het spel, hierbij is het visueler en gemakkelijker om het te begrijpen voor het kind. Wees niet boos, een kind zal een spel pas snappen na een aantal keren gespeeld te hebben, dit geld ook voor volwassenen spelers of oudere kinderen.

Leuke spellen voor kinderen zijn zeker de volgende

muisgeflipt

10 minuten kraak

White Goblin Games Droomhuis

Claim Kingdoms

Rudi Racer

Spellen voor kinderen voor buiten of binnen

Wat kinderen ook heel leuk vinden zijn gewoon spellen die je binnen of buiten kan spelen. Kinderen ravotten graag, gebruiken graag hun fantasie. Hierbij zijn ze hun energie wat meer kwijt en hebben ze toch een leuke interactie gehad.

Leuke spellen voor kinderen

-verstoppertje spelen

-tikkertje (hoog, laag, standbeeld)

-1,2,3 piano

-potje stamp


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.