Widoswinkelwagen

Als vader van 2 zonen weet ik soms hoe moeilijk het is om het juiste speelgoed te vinden in de standaard winkels. Zoals Haba is niet overal verkrijgbaar, educatief speelgoed of gewoon een geweldige boekentas.

Een knuffel vinden voor u kinderen die mooi, lief en zacht is met een goede kwaliteit is ook een opgave op zich om te vinden.

Hierbij heb ik dus een webshop opgericht zodat deze producten gemakkelijker te vinden zijn voor ouders die deze willen.

Nu we weten allemaal dat Haba spellen leuk zijn zeker voor de kinderen.Ikzelf speel ook dolgraag gezelschapsspellen maar sommige zijn moeilijk te vinden of niet overal verkrijgbaar. Hierbij bied ik ook gezelschapsspellen aan voor volwassenen of voor de iets oudere kinderen onder ons. Zoals 999 games, whitegoblin games.

In de toekomst zal ik ook te vinden zijn op rommelmarkten, jaarmarkten of een markt op zich. U zal hiervoor zeker op tijd op de hoogte gebracht worden zodat voor personen die willen de goederen zeker in het echt kunnen komen bekijken. Zo kan u weten of de knuffel voor uw kind wel iets is en kan u zelf ondervinden hoe zacht en goed afgewerkt de knuffels zijn.